Ondersteuning

REPARATIE

Saratech streeft naar snelle, goede en technische ondersteuning. Als u, zeker als installateur tijdens een klus, tegen problemen aanloopt wilt u snel geholpen worden.

Saratech begrijpt dat u geen uitgebreide kennis kunt hebben van alle producten. Daarom hebben we een technische dienst die deze uitgebreide technische kennis wel heeft.

Hulp op afstand

Indien gewenst helpen we u door middel van remote desktop verbindingen (teamviewer) met het configureren van diverse producten. Veel zaken kunnen op afstand opgelost worden. 
Denk bijvoorbeeld aan het forwarden van poorten of het instellen van alarmen op een inbraaksysteem via het CMS van het betreffende product.

Door op de onderstaande knop te drukken kan men een teamviewer sessie starten met de helpdesk. Het programma dient men uit te voeren, vervolgens neemt men contact op met de binnendienst en geeft u de ID en wachtwoord door. Vervolgens kan een medewerker uw bureaublad over nemen en voert met u samen de gewenste instellingen uit.

ADVIES

Een goed advies is het halve werk! Laat u geheel vrijblijvend door Saratech adviseren voordat u begint. We delen onze jarenlange ervaring graag met u.

Vrijblijvend advies

Een project start met een veelvoud aan vragen.

• Welk systeem is het meest geschikt voor dit type klant en situatie?

• Wat kan een systeem?

• Hoe kan dit systeem het best toegepast worden?

Slechts een kleine greep uit alle vragen die bij u als installateur of wederverkoper naar boven kunnen komen. Saratech adviseert u graag bij al uw vragen. We doen ons uiterste best om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel ons voor persoonlijk en vrijblijvend advies!

DIAGNOSE

Bij elke computer stellen wij altijd eerst een diagnose, daarna nemen wij contact op met u om na te vragen of de reparatie of (her)installatie uitgevoerd dient te worden. Wanneer u de reparatie niet laat uitvoeren rekent u alleen de diagnose kosten met ons af.

 Hardware:

Door de juiste keuze hardware bij de juiste toepassing is het mogelijk om voor betaalbare prijzen hoogwaardige producten te leveren. Wij adviseren naar aanleiding van uw behoefte en wij zullen bijvoorbeeld dan ook geen supersnelle (lees dure) videokaart aanraden indien u deze niet nodig heeft.

 Software / (her)installatie:

Te vaak worden instabiliteit en software problemen voor veel geld met een kleine ingreep opgelost, waarbij de klant er later achter komt dat de computer alweer instabiel is en een ander onderdeel de problemen veroorzaakt. Wij kiezen liever voor zekerheid. In veel gevallen zullen wij bij software problemen dan ook adviseren voor een schone her installatie.