Over Ons

SaraTech Computers bestaat uit een klein team, het bedrijf is ontstaan door een grote hobby voor computers en multimedia systemen.

Wij richten ons op de particulieren markt en kleine ondernemers. Het bedrijf is een parttime onderneming, wij kunnen u 7 dagen per week, op diverse dagdelen van dienst zijn.

Omdat u direct contact heeft met de monteur, is de communicatie perfect, waardoor er geen misverstanden ontstaan en krijgt u op maat reparatie advies.

Kortom, wij zullen u in begrijpbare taal te woord staan en transparant werken. Heeft u nu een klein probleem met b.v., e-mail of is de computer gecrasht en moet er data recovery uitgevoerd worden?  Wij kunnen u helpen bij alle problemen van A t/m Z.

 Saratech ICT  Camera Installatie is een bedrijf dat zich specialiseert in het vakkundig installeren van bewakingscamera’s in en rond uw huis, bedrijf of winkel. Wij helpen u een keuze te maken om uw huis of winkel pand optimaal te laten beveiligen met bewakingscamera’s.

Onze voordelige camerabewakings pakketten zorgen ervoor dat we iedere opdracht of wens voor u kunnen realiseren. De mogelijkheden die wij bieden om uw camerabeveiliging optimaal te maken zijn oneindig, aangezien er gebruik wordt gemaakt van professionele binnen- en buitencamera’s, kwaliteit dvr’s stand alone, draadloze camera’s, CCTV beveiligingscamera’s en netwerkcamera’s, zodat Saratech ICT  Camera Installatie invulling kan geven aan iedere wens.

Onze opdrachten variëren van het aanbrengen van beveiligingscamera’s rondom uw huis, tot het beveiligen van uw bedrijfspand of winkel. Ook objectbeveiliging en terreinbeveiliging behoren tot de optie om uw eigendom optimaal te beveiligen.

Om iedere opdracht juist vorm te geven, wordt er altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit bewakingscamera’s, zodat alles scherp in beeld komt. Uiteraard is er ook de optie om op HD kwaliteit te filmen met onze speciale HD-camera’s. Al onze bewakingscamera’s filmen zowel bij dag- en nachtlicht, door middel van infrarood leds (infrarood camera’s). Tevens bestaat er de optie om draadloze, Wifi, 3G of IP camera’s op te hangen. Vaak wordt dit gebruikt om grote afstanden te overbruggen, maar ook bij object- en terreinbeveiliging is dit een vaak gebruikt middel.