Reparatie & Beveiligingcamera

REPARATIE

Saratech  Services repareert computers of laptops voor iedereen  Wij zijn van mening dat de prijzen van de concurrentie op reparatie gebied veels te hoog zijn. Het onderscheid ten opzichte van de concurrentie maken wij door de laagste prijs te hanteren.

Wij analyseren uw computer met behulp van geavanceerde apperatuur en software, en repareren of vervangen het defect snel. Zelfs schade ontstaan aan het BIOS kunnen wij meestal nog repareren.

Ze zijn niet meer uit ons leven weg te denken: tablets

Helaas gebeurt het nog wel eens dat u uw tablet per ongeluk laat vallen, of dat deze een ander defect vertoont. Van een kapot tablet scherm, tot het vervangen van de behuizing, wij repareren uw iPad of galaxy tab snel en vakkundig.

BEVEILIGINGSCAMERA SYSTEMEN 

Saratech ICT  Camera Installatie is een bedrijf dat zich specialiseert in het vakkundig installeren van bewakingscamera’s in en rond uw huis, bedrijf of winkel. Wij helpen u een keuze te maken om uw huis of winkel pand optimaal te laten beveiligen met bewakingscamera’s.

Onze voordelige camerabewakings pakketten zorgen ervoor dat we iedere opdracht of wens voor u kunnen realiseren. De mogelijkheden die wij bieden om uw camerabeveiliging optimaal te maken zijn oneindig, aangezien er gebruik wordt gemaakt van professionele binnen- en buitencamera’s, kwaliteit dvr’s stand alone, draadloze camera’s, CCTV beveiligingscamera’s en netwerkcamera’s, zodat Saratech ICT  Camera Installatie invulling kan geven aan iedere wens.